Diagnostiek en behandeling van motorische problemen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar.

“Spelenderwijs leren”

 1. Bij de eerste behandeling wordt er verzocht om uw eventuele verwijsbrief, het verzekeringspasje en legitimatie mee te nemen naar de praktijk.
   

 2. De kosten voor fysiotherapie worden geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed, afhankelijk van de manier waarop u verzekerd bent. U bent er zelf verantwoordelijk voor om u op de hoogte te stellen van uw eigen verzekeringsvorm en verzekeringsvoorwaarden. Indien één en ander u niet duidelijk is, kunt u het beste contact op nemen met uw zorgverzekeraar.
   

 3. Wij verzoeken u altijd uw afspraken vast te leggen op het afsprakenkaartje. Dit voorkomt onnodige misverstanden.
   

 4. Bij verhindering graag 24 uur van te voren afzeggen, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.
   

 5. Iedere cliënt heeft te allen tijden het recht op inzage in zijn of haar behandeldossier. Hiertoe kunt u uw behandelend fysiotherapeut om inzage verzoeken.
   

 6. U kunt ook zonder verwijzing van uw huisarts bij de fysiotherapie terecht. Dit wordt DTF, Directe Toegang Fysiotherapie, genoemd.
   

 7. Uw huisarts wordt op de hoogte gehouden van de behandeling, zodat deze de centrale rol kan blijven spelen binnen de coördinatie van de zorg. Indien u dit niet wenst, kunt u dat bij uw fysiotherapeut aangeven.
   

 8. Wanneer u voor een eerste afspraak met de fysiotherapeut naar de praktijk komt, kunt u zonder zich te melden plaatsnemen in de wachtruimte. De behandelend fysiotherapeut haalt u daar op.